Ce este?

acest proiect și cum iți poate fi de folos

BucurEȘTI TU! este un exercițiu de implicare a celor cărora le pasă de felul în care este administrată Capitala în care trăiesc, locuiesc, merg la serviciu sau studiază. De ani de zile, edilii Capitalei (7 la număr!) îți propun în campaniile electorale proiecte mărețe, îți promit o calitate a vieții mai bună, parcuri mai mari, transport modern, servicii publice la cele mai înalte standarde, dar imediat dupa alegeri uită că trebuie să comunice cu cetățenii care i-au ales și să le dovedească realizările.

Mai mult, deși trăim cu toții într-un singur oraș, diferențele de dezvoltare/inechitățile între Sectoarele Capitalei sunt evidente la tot pasul. Pe unele le vedem cu ochiul liber, altele ne afecteaza în mod direct deși nu ne dăm seama (taxe diferite, tarife diferite ale serviciilor, performanțe diferite în a atrage investiții etc.).

De aceea, proiectul de față își propune să vină în fața ta, cetățean al Capitalei, și să:

  • te informeze cu privire la cine și ce face în București în  materie de administrare a principalelor servicii/proiecte de investiții;
  • te mobilizeze să te implici în deciziile cu privire la viitoarele proiecte de investiții din Capitala pe care și le vor propune candidații/viitori edili ai Capitalei la alegerile din 2016.

Galerie foto - imagini din Bucuresti

Acest proiect este elaborat în cadrul proiectului BucureștiTU! finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG România (www.fondong.fdsc.ro)
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod oficial poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014.