informează-te

despre cine e responsabil de administrarea serviciilor

În funcție de Sectorul în care locuiești, aici afli cine este responsabil de faptul că strada ta este în continuare plină de gropi sau neiluminată, cine administrează parcul în care mergi să te relaxezi cu familia și prietenii, cine răspunde de serviciile sociale de la tine din Sector, de anveloparea blocurilor etc. Accesând acest modul al platformei BucurEȘTI TU, vei afla informații utile despre mandatul Primăriei Capitalei și ale Primăriilor de sector în privința administrării principalelor servicii publice din următarele domenii: Rețeaua de străzi, Administrarea parcurilor, Servicii sociale, Infrastructura de locuințe, Transportul public, Termoficarea, Iluminatul public, Cultura și petrecerea timpului liber.
Responsabilitățile primăriei capitalei

Reteaua de strazi (artere principale si unele strazi secundare) si pasaje administrate de PMB.

Administrarea parcurilor – lista parcurilor administrate de PMB disponibilă și la http://www.alpa.ro/index.htm.

Servicii sociale – mai multe informații disponibile pe site-ul Directiei Generale de Asistenta Socială a Municipiului București.

Transportul public urban, prin Regia Autonomă de Transport București.

Termoficarea - prin RADET - Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București - principalul furnizor de apă caldă și încălzire în sistem centralizat.

Iluminatul public »

Direcţia pentru Cultură  a Municipiului Bucureşti este un serviciu public deconcentrat, cu personalitate juridică, al Ministerului Culturii.

Responsabilitățile primăriilor de sector
Reteaua de strazi
Administrarea parcurilor
Servicii sociale
Infrastructura de locuințe
Cultura și petrecerea timpului liber
Publicitate stradală
Acest proiect este elaborat în cadrul proiectului BucureștiTU! finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG România (www.fondong.fdsc.ro)
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod oficial poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014.